Dags att säga hejdå till oktober 

I söndags kom jag på varför hösten är så tråkig. Mörkret. Jag glömmer är varje år hur mörkt det blir. Bilden ovan är tagen 15.51 och då var solen på väg ner i en hiskelig fart. Men vi får försöka mysa mer inomhus istället med tända ljus, och om bara några veckor är det ju första advent! Direkt från morgonens frukost. Gröt som vanligt och en liten bit rån, då brukar jag passa på att få i mig frukosten. Kladdigt blir det, men det är väl så det ska vara antar jag. Idag har jag och Wilmer haft fullt upp, promenad in till stan för lunch med Lisa. Därefter åkte vi bussen halvvägs tillbaka till Huskvarna, resten blev promenad så att Wilmer kunde sova en liten stund innan vi var en sväng på öppna förskolan. Nu är klockan snart nio, Wilmer sover, min lillasyster som kom på besök idag har åkt hem och jag väntar på att min man ska komma hem från jobbet. Han har fullt upp nu i veckan eftersom SM börjar imorgon! 

No comments yet.

Kommentera