Det närmar sig

Förra veckan kom vagnen och babyskyddet hem som vi hade beställt, helt plötsligt blev det lite mer verkligt att det snart ska komma en liten bebis till oss! Och idag när jag kom hem från jobbet berättade Kim att han hade testat att sätta fast babyskyddet i basen som ska sitta i bilen, så nu vet iallafall en av oss hur det fungerar. Igår tog vi långlunch och inhandlade kudde, täcke och lite annat smått och gott till bebis som med all säkerhet kommer behövas. På eftermiddagen var det sedan dags för föräldrarutbildning, väldigt bra tycker jag att få träffa andra som är i exakt samma sits som vi är! 

Annars så stupade jag ner i soffan efter dagens jobb, var helt slut och börjar dessutom känna av ytterligare en förkylning. Känner att jag inte riktigt har tid att bli sjuk, så för att försöka undvika detta blir det sovdags tidigt för mig ikväll och det känns som jag kommer somna då sömnen de senaste nätterna har varit lite sådär. Det är helt enkelt inte så enkelt att hitta en bekväm sovställning längre, och ännu svårare är det att byta! 

No comments yet.

Kommentera