En vanlig tisdag

God kväll! Här kommer lite blandade bilder från de senaste dagarna, som vanligt handlar mycket om Wilmer. Men eftersom livet som mammaledig är lite som en bubbla tillsammans med sitt barn blir det helt enkelt så. I lördags på eftermiddagen kom det fram två regnbågar, jag minns knappt när jag såg en senast. Nu händer det grejer på gatan, nu har vi varit utan asfalt ett bra tag men nu verkar det vara på gång. Wilmer tycker det är kul att titta ut genom fönstret. Även om det är mycket spring i den här lilla kroppen och att han har lärt sig så mycket de senaste veckorna så har han bara de senaste dagarna börjat tycka om att sitta still i soffan och titta på saker. Väldigt mysigt tycker jag. Här läser vi bok!Jag håller tummarna för att sömnen de senaste nätterna berott på den här lilla tanden som kikade fram idag. Att vakna varje timme hela natten mår ingen bra av här hemma. Så efter en förmiddagsvila för mig och Wilmer på 1,5h kände jag mig som en ny människa. Wilmer gjorde nog det med, för han har varit på strålande humör och till och med ätit lite gröt nu på kvällen. Så jag hoppas verkligen på lite mer sömn inatt. 

No comments yet.

Kommentera