Hej juli! 

Hejdå juni och hej juli! Nu är vi verklgien mitt i sommaren och även om solen inte alltid är framme är det ändå behaglig temperatur ute, och för min del gör det inget att inte solen skiner. 

Livet med bebis rullar på och precis när jag känner att jag har koll på läget så är det något som ändras. Nu till exempel är vi tillbaka på två matningar på natten jämfört med en som det har varit ett bra tag. Förhoppningsvis vänder det snart för både Wilmer och jag blir ju lite trötta av att endast sova 2-3h i sträck jämfört med tidigare 5-6… Men det händer verkligen mycket, jag tycker Wilmer utvecklas för varje dag som går. Nu är han en fena på att snurra både från rygg till mage och tvärt om! 

Bland det mysigaste som finns är när han somnar i min famn helt slut på mindre än en minut❤

No comments yet.

Kommentera