Onsdag och torsdag

Igår blev det promenad hela vägen in till stan för lunch med Lisa! Därefter var vi förbi mitt jobb och hälsade på en liten stund innan vi promenerade hem igen. Jag har lite svårt att ta in att jag om bara några dagar varit hemma i nio(!!!) månader, och helt plötsligt är det bara en fjärdedel kvar av min föräldraledighet. Jag försöker att inte tänka på det för mycket för då får jag lite panik. Idag har vi varit på födelsedagskalas på berget, Wilmer var finklädd från topp till tå med en ny skjorta och chinos. Lilla killen, så stor han ser ut. Det var fullt ös och han somnade inte förrän vi kom hem efter 21, lite skillnad från igår när han somnade två timmar tidigare. Nu håller jag tummarna för att han vill sova någorlunda bra inatt. Och på tal om att sova, nu är det dags att krypa ner för mig med. Godnatt!

No comments yet.

Kommentera